Hart.GratisHandleiding.eu

Gratis Handleiding (en veel meer). De site met gratis handleidingen (u komt op onze site, in tegenstelling tot andere sites, rechtstreeks bij de leverancier terecht zodat u ook software, drivers, firmware enz kunt downloaden), verder vindt u handleidingen om gratis software te downloaden, games te spelen, dvd's te kopieeren, te besparen, te daten, online casino te spelen, te dammen, te solliciteren, spelregels en veel meer.....

HOME HANDLEIDINGEN

Rubrieken:

 Dating en vrienden

   Dating sites

   Daten Handleiding

   Personen zoeken

   Sociale netwerken

     Handleiding Flickr

     Handleiding Twitter

     Gevaar sociale netwerken

     Spotify handleiding

   Vriendschapsgedichten

 

RECEPTEN ZOEKEN CONTACT ZOEKEN

Handleiding Spotify

 

Wat is spofity?
Spotify
is een Zweeds bedrijf. De gebruiker van Spotify kan uit een database van miljoenen nummers kiezen naar welke muziek hij wil luisteren. Het bedrijf heeft inkomsten door de uitzending door reclame te onderbreken, maar tegen betaling is dit afkoopbaar. De dienst wordt gezien als een alternatief voor iTunes. Voor meer informatie over iTunes klik hier >>>.

Wat is streaming media?
Streaming media is de verzamelnaam voor de technologie om audio en video rechtstreeks via het internet te distribueren. Voorbeelden zijn live televisie en live radio via internet.
Klik hier >>> om gratis radio te beluisteren via uw computer of laptop

Abonnementen spofity
Spotify biedt drie soorten abonnementen aan.

  • Spotify Open is het gratis abonnement. Hierbij kan de gebruiker 20 uur per maand gratis naar muziek luisteren. Elke week wordt er 5 uur  bijgeschreven aan je ˜tegoed". Bij de gratis versie zit reclame.
  • Spotify Unlimited is een betaald abonnement. Voor 4,99 euro per maand  heb je onbeperkt toegang tot de database van muziek zonder reclame en tijdslimiet
  • Spotify Premium kost 9,99 euro per maand en biedt ook betere  muziekkwaliteit aan en je kunt via mobiele apparaten de dienst  gebruiken. Ook biedt Spotify Premium de optie om muziek offline te  beluisteren.

Spotify gebruiken
Voor het gebruik van Spotify moet de Spotify-muziekspeler worden gedownload. Vanuit dat programma kan de muziek worden geindexeerd en worden afgespeeld. De Spotify-muziekspeler kent naast de functie van afspelen ook het aanmaken van afspeellijsten zoals eerder te zien in spelers als Apple iTunes, WinAmp en Windows Media Player. Daarnaast is er een functie om via hyperlinks door het muziekarchief te bladeren, op basis van artiest, album of nummer. De speler is  beschikbaar voor Microsoft Windows, Mac OS X en Linux. Er is sinds 7 september 2009 ook een applicatie voor smartphones beschikbaar. Het gebruik van last.fm om luistergedrag te registreren is geintegreerd in de software.

Voor je mobiel is er Spotify voor Symbian, iPhone, Android, Windows Mobile(6.x) en Palm OS. De versies voor Windows Phone 7 en de Blackberry is in de maak. Als je Spotify op een mobiel wilt gebruiken moet je wel beschikken over een Spotify Premium abonnement.

Je kunt ook Spotify gebruiken op apparaten zoals de Sonos en de Logitech Squeezebox. Ook dan heb je een Spotify Premium abonnement nodig.

Je kunt maar naar 1 nummer tegelijk luisteren. Als je bijvoorbeeld op je computer aan het luisteren bent en je pakt je mobiel en kiest daar een  nummer en je speelt het af, stopt de muziek op de computer, maar  je blijft ingelogd.

Spotify maakt gebruik P2P technologie: de afgespeelde muziek wordt gedeeltelijk van andere gebruikers gedownload en van iedere Spotify gebruiker wordt automatisch muziek geuploadt aan andere Spotify gebruikers.

 

                                Volgende pagina

   | Over deze site | Disclaimer |
Neem contact op met de webmaster via contact met opmerkingen en tips

 

 TV/radio:

 Radio luisteren:webradio

 Wat is er op TV?

 TV gids (alle zenders)

 Uitzending gemist

 

 Verkeer:

 Files

 Routeplanner

 

 Nieuws/weer:

 NOS headlines

 Algemeen Dagblad

 Laatste nieuws

 Telegraaf

 Volkskrant

 Teletekst

 Het weer

tip Online winkelen
De webshops vindt u op de volgende site!

Online shoppen en winkelen

 

 Handige hulpjes:

 Lettergrootte aanpassen

 Puzzelwoordenboek

 Online rekenmachine

 Zoeken naar mensen/adressen

 

 Handige info:

 SOS nummers

 Feestdagen 2011

 Feestdagen 2012

 Feestdagen 2013

 

 Loterijen:

 Bank-giroloterij

 Euromillions

 Staatsloterij

 Postcodeloterij

 

 Link partners

 Webgids voor online winkelen

| More